Stolt medlem av boligkjeden

Våre tjenester

Sitter du med en drøm om å bygge nytt? Trenger du hjelp til å utvide eller utbedre bolig, hytte eller garasje? I tillegg til å ha Byggmann-kjeden i ryggen, har vi kunnskap og verktøy til å hjelpe deg fra start til mål.

Nybygg

Går du med en drøm om ny bolig eller hytte? Eller kanskje det hadde vært praktisk med en garasje? Som medlem av Byggmann-kjeden, kan vi hjelpe med det meste. Vi har dyktige fagfolk på alt fra søknader, tekniske detaljer og tegninger. Sjekk utvalget i Byggmann-katalogene – kanskje du finner drømmen din der? Vi er klare for å hjelpe deg.
tradisjonell arkitektur

Tilbygg

Vi bygger gjerne på boligen din. Vi har god erfaring med tilbygg - enten du ønsker et ekstra soverom, eller påbygg over flere etasjer med bad og kjøkken - så har vi kompetansen. Sammen med dyktige rørleggere, elektrikere, murere og malere gjennomfører vi hele prosjektet - og du trenger kun å forholde deg til oss som kontaktperson.
moderne kjøkken

Rehabilitering

Trenger du et nytt vindu? Eller en tettere ytterdør? Vi fikser det. Vi bytter tak og kledning, og etterisolerer gjerne din bolig i samme slengen. Vi er flinke på baderom, og samarbeider med flinke folk i alle fagfelt, slik at du kan få det badet du drømmer om. Vi er klassifisert som "tak-ekspert" hos Montér-kjeden, og har stor kompetanse på dette!

Har du en eldre bolig, som begynner å nærme seg oppussing? Vi tar gjerne en kikk, med fokus på om jobben kan få støtte fra Enova. Vi har Energirådgiver.
Renovert hustak