Sitter du med en drøm om å bygge nytt? Trenger du hjelp til å utvide eller utbedre bolig eller hytte? Uansett så har vi kunnskap og verktøy til å hjelpe deg fra start til mål.

Nybygg

Vi bygger nye boliger, både på prosjekt og for kunde. Går du med drøm om en ny bolig eller hytte, ikke nøl med å ta kontakt. Vi har tett samarbeid med arkitekt/tegner, og søknadskontor, slik at vi kan hjelpe deg med hele prosjektet fra a-å.

Tilbygg

Vi bygger gjerne på boligen din. Vi har god erfaring med tilbygg - enten du ønsker et ekstra soverom, eller påbygg over flere etasjer med bad og kjøkken - så har vi kompetansen. Sammen med dyktige rørleggere, elektrikere, murere og malere gjennomfører vi hele prosjektet - og du trenger kun å forholde deg til oss som kontaktperson.

Rehabilitering

Trenger du et nytt vindu? Eller en tettere ytterdør? Vi fikser det. Vi bytter tak og kledning, og etterisolerer gjerne din bolig i samme slengen. Vi er flinke på baderom, og samarbeider med flinke folk i alle fagfelt, slik at du kan få det badet du drømmer om. Vi er klassifisert som "tak-ekspert" hos Montér-kjeden, og har stor kompetanse på dette!

Har du en eldre bolig, som begynner å nærme seg oppussing? Vi tar gjerne en kikk, med fokus på om jobben kan få støtte fra Enova. Vi har Energirådgiver.