Stolt medlem av boligkjeden

Sitter du med en drøm om å bygge nytt? Trenger du hjelp til å utvide eller utbedre bolig, hytte eller garasje? I tillegg til å ha Byggmann-kjeden i ryggen, har vi kunnskap og verktøy til å hjelpe deg fra start til mål.

Nybygg

Går du med en drøm om ny bolig eller hytte? Eller kanskje det hadde vært praktisk med en garasje? Som medlem av Byggmann-kjeden, kan vi hjelpe med det meste. Vi har dyktige fagfolk på alt fra søknader, tekniske detaljer og tegninger. Sjekk utvalget i Byggmann-katalogene – kanskje du finner drømmen din der? Vi er klare for å hjelpe deg.

Tilbygg

Vi bygger gjerne på boligen din. Vi har god erfaring med tilbygg - enten du ønsker et ekstra soverom, eller påbygg over flere etasjer med bad og kjøkken - så har vi kompetansen. Sammen med dyktige rørleggere, elektrikere, murere og malere gjennomfører vi hele prosjektet - og du trenger kun å forholde deg til oss som kontaktperson.

Rehabilitering

Trenger du et nytt vindu? Eller en tettere ytterdør? Vi fikser det. Vi bytter tak og kledning, og etterisolerer gjerne din bolig i samme slengen. Vi er flinke på baderom, og samarbeider med flinke folk i alle fagfelt, slik at du kan få det badet du drømmer om. Vi er klassifisert som "tak-ekspert" hos Montér-kjeden, og har stor kompetanse på dette!

Har du en eldre bolig, som begynner å nærme seg oppussing? Vi tar gjerne en kikk, med fokus på om jobben kan få støtte fra Enova. Vi har Energirådgiver.