Stolt medlem av boligkjeden

10 års jubileum

Sørheim Bygg AS feirer 10 års jubileum

I hele 10 år har Steffen Sørheim styrt Sørheim Bygg fra oppstart til nå å ha 14 mann i sving, på små og store prosjekter.

I oppstarten 2012, da firmaet ble etablert, var de 2 ansatte som humpet rundt i en mindre pen, knallblå Transit av eldre årgang. De tok jobber for venner og kjente, og pusset opp både kjøkken, bad og utvendige fasader. Det var spennende å være i gang, og mottakelsen og tilbakemeldingene fra kundene var inspirerende.

I 2013 tok de sats og kjøpte en tomt. Egenutvikling av bolig var spennende, og det samme ble gjort i 2014/15. Bemanningen ble så økt, med en lærling og enda en ansatt. De var spente på hvordan dette skulle kunne gå, med så mange folk som skulle holdes i sving, og med vinteren som ventet. Ville de få nok arbeid, eller var det fare for permittering og lediggang?

Vinteren kom, og vinteren gikk. Og jobbene, de besto. Stadig nye spennende prosjekter, både nye og tidligere kunder tok kontakt.

7 lærlinger som har bestått svenneprøven hos oss

Flere lærlinger ble tatt inn, og Sørheim Bygg AS har pr. dags dato hatt hele 7 lærlinger som har bestått svenneprøven i bedriften. En av disse ble i sitt kull kåret til årets lærling på Sørlandet. En stor utmerkelse, og en velfortjent påskjønnelse.

Vi planlegger å fortsatt utdanne lærlinger

Steffen Sørheim

Bedriften har hatt en forholdsvis jevn økning i antall ansatte. Da året 2020 nærmet seg, ble det bestemt å ta steget opp et hakk. Ved inngangen av året var de 8 mann. Ved utgangen var de 12. Det ble i samme periode etablert et styre i bedriften, med en ekstern styreleder. Det administrative arbeidet ble utvidet. Steffen, som tidligere tok seg av det meste fikk med seg to andre fra bedriften til å dra lasset. I tillegg har de ansatt en person til å styre deres sosiale medier, og engasjert en egen rådgiver innen markedsføring.

Jeg takker kona, som må få sin del av rosen. Uten den tålmodigheten du har og den støtten du gir, så hadde ikke Sørheim Bygg AS vært der vi er i dag.

Steffen Sørheim

Veien videre inn i 2022

Status når vi nå gikk inn i 2022, og Sørheim Bygg AS runder 10 år som bedrift, er at de har 14 ansatte.                                                                                                              De ansatte består av 3 lærlinger, og en plan er at de alltid skal ha lærlinger.

Det er 11 fagmenn innen tømrerfaget. Av disse har en betongfagbrev i tillegg. Fire menn har byggmester papirene, to menn har teknisk fagskole, mens flere er under utdannelse til både byggmester og teknisk fagskole. De har et aktivt styre, bestående av ansatte og en ekstern styreleder. Dette gir dem en god og stødig retning, og det gir større tyngde i avgjørelser som skal tas.

Det fortsettes med oppussing, rehabilitering og småjobber, men de største satsningsområdene de siste årene og fremover er nybygg og større renoveringsjobber.

Hovedmålet i driften er å ha en fornøyd kundekrets og at de kan fortsette å skape trygge og gode arbeidsplasser. Dette, samt videre utvikling av bedriften skal de fortsette å ha de neste 10 årene.

No items found.
No items found.